Sana päivääsi

Erno Manni | 14.4.2020 10.15

31 TOTUUTTA, KUKA MINÄ OLEN KRISTUKSESSA.

Efes. 1 ja 2 voivat mullistaa ymmärryksemme siitä, keitä olemme Kristuksessa. Miksi? Koska se on evankeliumi! Käytä seuraavat 31 päivää kehittäen tapaa ottaa totuudet näistä kappaleista sydämeesi ja tullaksesi henkilöksi, joksi sinut on kutsuttu - saa evankeliumi elämään! Haastan sinut vangitsemaan päivittäin jokaisen ajatuksesi ja kokeilemaan ja näkemään ajatteletko, tunnetko ja elätkö näiden 31 totuuden valossa.

Älä lannistu. Älä vitkastele. Muista se voima, joka sinulle on annettu Kristuksessa ja korvaa kaikki epätosi näillä Efesolaiskirjeen totuuksilla ja muutu radikaalisti mielesi uudistuessa. Odota eläväsi loput päiväsi totuuksissa siitä, kuka olet Kristuksessa. Hän kuoli, jotta minä saisin elää.

Nauti Hänen elämästään ja voimastaan ja Hänen vanhurskaudestaan ja kävele eteenpäin uskossa jokaisessa sinulle Kristuksessa annetussa siunauksessa ja tuo kunniaa Hänen nimelleen! Seuraavien viikkojen aikana, mietiskele rukouksessa sitä kuka olet ja kiitä Herraa. Kuvittele niiden ympärilläsi olevien elämiä, joihin vaikuttaa, kun täysin vastaanotat jokaisen sinulle annettavan hengellisen siunauksen. Kiitos, Herra, kaikesta mitä meille on Kristuksessa annettu!

KUKA OLEN KRISTUKSESSA

Pyhimys
Uskollinen Jeesuksessa Kristuksessa
Suosiollinen
Osa Kristuksen ruumista
Armoitettu
Rauhan saaja
Siunattu jokaisella hengellisellä siunauksella
Valittu ennen maailman perustamista
Pyhä ja syytön
Rakastettu