Sana päivääsi

Roderik Pajunen | 25.3.2020 8.50

JUMALA ON LINNANI JA TURVANI

"Et pelkää yön kauhuja etkä päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka liikkuu pimeässä, et tautia, joka riehuu keskellä päivää. Vaikka viereltäsi kaatuisi tuhat miestä ja ympäriltäsi kymmenentuhatta, sinä säästyt. "
Psalmi 91:5-7

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Kaupat, ravintolat ja maiden rajat menevät kiinni. Seurakunnat eivät voi kokoontua koronaviruksen takia. Uutisissa kerrotaan, että kuinka ihmisiä kuolee joka puolella maailmaa. Tällaisena vaikeana aikana meidän tulee luottaa Jumalaan yhä enemmän. Jumalan Sanassa eli Raamatussa on paljon lupauksia niille, jokta ovat Hänen lapsiaan. Psalmi 91 sopii erittäin hyvin tälle ajalle. Raamattu on ajankohtainen kirja. Se ei ole kirja, joka ei sopisi nykyhetkeen, vaan se sopii erittäin hyvin tämänhetkiseen maailmaan, niin kuin se on aina sopinut.

Siirrytään takaisin edellä mainittuun psalmiin. Psalmi 91 alkaa näin: "Se, joka asuu Korkeimman suojassa ja yöpyy Kaikkivaltiaan varjossa,sanoo näin: »Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan.»"
Psalmi 91:1-2

Eli tämän perusteella huomataan , että tässä psalmissa myöhemmin mainitut lupaukset koskettavat Jumalan lapsia. Niitä, jotka viettävät aikaa Herran läheisyydessä. He saavat suojapaikan Herralta. Tällä hetkellä ihmiset etsivät suojapaikkaa. Monet lähtevät pakoon koronavirusta.

En sano sitä, että tätä kyseistä virusta vastaan ei olisi hyvä suojautua ,koska sitä vastaan pitää suojautua, mutta loppukädessä Jumalamme on paras turvapaikka tässä turvattomassa maailmassa. He, jotka laittavat toivonsa Jumalaan, eivät tule pettymään. Eikö ole mahtavaa, että on olemassa tällainen Jumala, joka ottaa suojiinsa kaikki , jotka Häneen päin kääntyvät? Hän on Kaikkivaltias, mutta silti Hän on kiinnostunut jokaisesta ihmisestä. Hän tarjoaa jokaiselle turvapaikkaa. Hän antaa sinun asua Hänen suojassaan.

Parasta on kuitenkin se, että Hän lähetti ainoan Poikansa meitä jokaista varten. Hänen Poikansa, Jeesus Kristus , kuoli ristillä sinun ja minun takiani, jotta meillä olisi pääsy taivaaseen. Ystäväni, sinullakin on mahdollista ottaa vastaan Jeesus. Jeesus sanoi:
"»Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon."
Johanneksen evankeliumi 14:27

Ota vastaan tämä yliluonnollinen rauha, jota et löydä tästä maailmasta.
Jumalan siunausta sinulle!